ING Constructii Civile

Mesaje, SMS-uri, poezii si urari noi de Paste (2011) - Cele mai noi mesaje de Paste


Mesaje de Paste pe messenger, urari de Pasti, felicitari, SMS-uri haioase, mesaje pentru cei dragi, colegi de serviciu, iubita, urari de Inviere, poezii!!!

Cele mai noi exemple de mesaje:

Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa-ti calauzeasca pasii, sa iti aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma ta! Un Paste fericit alaturi de cei dragi!

Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.



Umbla veste-n tot orasul
Cum ca vine iepurasul
Sa v-aduca pe-nserat
Paste bun si Luminat!

E timpul sa fim impreuna de Invierea Domnului! Fie ca binecuvantarea cereasca sa se rasfranga asupra noastra a tuturor si sa ne faca mai buni, mai darnici si mai intelepti!

Invierea este un act divin ce da o noua existenta firii noastre. Un fapt care ne priveste pe noi, ne este data sa o dobandim si s-o intelegem. Fie ca astfel sa devenim mai curati si mai buni....Hristos a Inviat!

E-n somn de salcii, un vis de rastignire/ E plans de miei si plaiuri cu verdeata/ Hristos sa va aduca lumina/ In noaptea renuntarii la moarte pentru viata!

Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste cu inima calda si mai deschisa, cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre... PASTE FERICIT!

De Pasti cand zorile s-aprind si la biserici clopotele bat, din inima iti zic cu glas plapand HRISTOS A INVIAT!!!

16 IEPURASI... 8 SE SPIONEAZA... 5 SUNT LA SOMNIC SI FRUMOS VISEAZA... 2 MAI ALBIORI... DAU CADOU DE SARBATORI..IAR ULTIMUL A CITIT... UN NOU PASTE FERICIT!

Iepurasul mustacios e de Paste norocos, nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonac, mielul fript si un Paste Fericit!

Mesaje de Paste pentru messenger, SMS-uri de Pasti, urari de Paste, felicitari, mesaje haioase!


Share/Bookmark


0 comentarii :

Trimiteți un comentariu