ING Constructii Civile

F-Secure Anti-Theft - aplicatie pentru recuperarea telefonului pierdut sau furat


Anti-Theft for Mobile este o aplicatie gratuita dezvoltata de F-Secure Corporation prin care utilizatorii unei game largi de telefoane isi pot securiza dispozitivele mobile impotriva furtului sau accesului neautorizat la datele personale. Pe langa faptul ca este usor de instalat si folosit, aceasta te ajuta sa localizezi telefonul cu pricina (furat sau pierdut).


Cum functioneaza?
Ai nevoie de un alt telefon pe care il vei folosi pe post de "telecomanda". In momentul in care iti dai seama ca telefonul tau este pierdut sau furat poti trimite un mesaj catre acesta in care sa integrezi un cod de forma #lock#cod_secret_4_cifre. Acest mesaj va bloca dispozitivul. In cazul in care vrei sa aflii locatia telefonului nu trebuie decat sa trimiti un mesaj cu codul: #locale#cod_secret_4_cifre si vei primi ca reply un mesaj in care se afla un link catre Google Maps. Ce rezultat are accesarea linkului? Pur si simplu iti indica pe harta locul unde este telefonul tau. Si pentru hotii isteti, Anti-Theft for Mobile are un cadou foarte bun: daca vor incerca sa schimbe SIM-ul vei fi instiintat printr-un SMS de noul numar de telefon. In final, daca nu reusesti sa recuperezi dispozitivul mobil, poti sterge imaginile, filmele, SMS-urile, contactele si restul de date personale. (macar asa vei fi in siguranta)

Sisteme de operare suportate:
  • Android 1.6/2.1/2.2;
  • Symbian^3, S60 3rd and 5th Edition;
  • Windows Mobile 6 Professional;
  • Windows Mobile 6 Standard;
  • Windows Mobile 5.0 for Pocket PC;
  • Windows Mobile 5.0 for Smartphone.



Download F-Secure Anti-Theft for Mobile:
- pe telefon: accesati de pe telefon http://f-secure.mobi si selectati Download FREE Anti-Theft.
- pe PC: accesati http://www.f-secure.com/antiTheft_PC/index.html , selectati marca si modelul telefonului si apoi selectati "Download".
- prin SMS: accesati http://www.f-secure.com/antiTheft_SMS/index.html completati formularul si veti primi un SMS cu un link de descarcare.


Share/Bookmark


2 comentarii :

Anonim spunea...

cum recuperez codul de securitate ...am instalat f-secure de mult si am uitat codul

Unknown spunea...

si eu am pierdut codul,am activat dar nu stiu ce cod am bagat

Trimiteți un comentariu